Градът е жив, той диша, има собствен ритъм и не

...
Градът е жив, той диша, има собствен ритъм и не
Коментари Харесай

В столичния Serdika Center: лайв изпълнения, коктейли, намаления

Градът е жив, той диша, има личен темп и не спи. Това ще потвърди за втора поредна година Urban Fest в столичния Serdika Center, където от 1 до 7 юли посетителите ще могат да посрещнат лятото и да честват градския дух. Фестивалът трансформира Serdika Center в примамливо място освен за покупки с понижения, само че и за развлечения с музика, коктейли, лайв осъществявания.

Urban Fest има за цел да разпространява разчупения градски изискан, като потопи своите почитатели в духа на streetwear културата. За втора поредна година фестивалът ще отпразнува градския жанр с

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък
тематични after work празненства,

за искащите да разнообразят времето след работа. В Serdika Center посетителите ще имат опцията да чуят надарени urban актьори като Zornitsa Slavova & Michael Bozev, Yagoda Treneva & Ilia Kolev, Lina Nikol, Yavi и Marten, освен това с чаша коктейл в ръка. Напитките са от Aperol Spritz, джин Larios и Lolea.

През цялото времетраене на феста на огромната ротонда в Serdika Center ще бъде ситуирана галерия на

колекционерски кецове,

оставили незабравима диря в градската просвета. Посетителите ще могат да се допрян до емблематични модели, измежду които обичаният чифт на Майкъл Джордан - Air Jordan I, обувките, носени от Уди Харелсън в класиката " Белите не могат да скачат " - Nike Air Command Force Billy Hoyle, първата колаборация сред Кание Уест и Addidas - ADIDAS YEEZY BOOST 350 V2, както и доста други модели, оставили своя почерк в историята на спортните обувки.

" Мечтаех за този модел от първия път, когато гледах " Белите не могат да скачат ". Бих носил единствено този модел до края на живота си ", разяснява Marten, който ще даде своя чифт Nike Air Command Force за изложбата.

Звездата на изложбата ще бъдат обувките, трансформирали историята на американския баскетбол – Air Jordan 1. Техен горделив собственик е DJ KXCKS, който ще подгрява публиката в комерсиалния център през уикенда (05-07 юли), а специфични лайфове ще чакат всички urban хора от понеделник до петък сред 18 и 21 ч.

Преди повече от 30 година американската компания Nike поема риска да трансформира изгряващата звезда на NBA – Майкъл Джордан, в свое рекламно лице, предлагайки му един от най–високите за времето възнаграждения – 7 млн. $ за 5 години. Малко по–късно излиза моделът Air Jordan 1 в разцветка от черно и алено. Тези цветове били в прорез с правилото " 51 percent rule ", което изисква наличието на 51% бял цвят в обувките на играчите. Това постанова санкцията от 5 000$ за всякога, в който Майкъл Джордан играе с несъответствуващи обувки. Тази история прекатурва визията за общоприетите бели баскетболни обувки.

Този, който желае да е в крайник с urban модата, в Serdika Center ще можеш да види и някои от най-актуалните модели на част от наемателите на мола.

Освен това през уикенда най-популярните лица от българската клубна сцена ще завладяват магазините в Serdika Center и ще донесат

доста отстъпки,

до момента в който са там. Между 5 и 7 юли в определени търговски обекти ще има извънредни понижения с live DJ set от BoyanMusic, Artone, KXCKS, Marble Souls, Rawland, Silver Ivanov, Nokolay Danev и DJ Marten.
При всяка покупка над 50 лева гостите ще имат опцията да завоюват специфични дарове.

Повече информация за събитието и изискванията за продобиване на подаръците може да откриете тук

Преглед на оригинала

Преглед на оригинала
Програмата

After Work празненства - от понеделник до петък от 18:00 до 21:00ч.:

•Понеделник: Zornitsa Slavova & Michael Bozev (piano & drum machine)
https://www.youtube.com/watch?v=mO_E51aGRcM
https://www.youtube.com/watch?v=jmldKqn9fUw

•Вторник: Yagoda Treneva & Ilia Kolev

•Сряда: Lina Nikol и Станислав Арабаджиев (пиано)
https://www.youtube.com/watch?v=A5W5yZZeazQ
https://www.facebook.com/linanikolofficial/

•Четвъртък: Yavor Velchev – Yavi
https://www.youtube.com/watch?v=fMahScaAN5A

• Петък: Marten Roberto
https://www.facebook.com/MartenRobertoOfficial/
https://soundcloud.com/djmarten

Петък - Live DJs НАМАЛЕНИЯ в определени магазини 18:00 - 20:00

Събота - Неделя - Live DJs и НАМАЛЕНИЯ в определени магазини от 12:00 до 18:00 ч.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР