Град Варна - 6 май 2019 г.В 10.00 ч. на

...
Град Варна - 6 май 2019 г.В 10.00 ч. на
Коментари Харесай

Военноморските сили с празнични мероприятия във Варна и Бургас за 6 май

Град Варна - 6 май 2019 година

В 10.00 ч. на площад " Св. Св. Кирил и Методий ", представителни блокове с бойни флагове на военни формирования от Варненския гарнизон ще вземат участие във боен обред " Водосвет и благославяне на бойните флагове ".

Негово Високопреосвещенство Варненският и Великопреславски митрополит Йоан ще благослови бойните флагове и представителните елементи.

В 10.40 ч. от площада ще тръгне шествие, водено от представителния блок на ВВМУ " Н.Й. Вапцаров ", което ще премине по бул. " Княгиня Мария Луиза " до " Паметника на приморци, починали в Сръбско-българската война 1885 година ", до постройката на Община Варна.

В 11.00 ч., след идване на шествието, на " Паметника на приморци, починали в Сръбско-българската война 1885 година " ще бъде отслужена заупокойна молитва и ще се организира боен обред по поднасяне на венци и цветя.

Град Бургас - 6 май 2019 година

От 11.00 ч. ще се организира боен обред по полагане на венци и цветя на паметника на " 24-ти пехотен Черноморски полк " пред Военен клуб Бургас.

От 11.30 ч. на площад " Св. Св. Кирил и Методий ", представителни блокове с бойните флагове на военни формирования от Бургаския гарнизон ще вземат участие във боен обред " Водосвет и благославяне на бойните флагове ".

Негово Високопреосвещенство Сливенския митрополит Йоаникий ще благослови бойните флагове и представителните елементи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР