Град в китайската провинция Хубей, където е епицентърът на епидемията

...
Град в китайската провинция Хубей, където е епицентърът на епидемията
Коментари Харесай

Китайски град дава по 1 400 долара на хора, които съобщят, че са болни от коронавируса

Град в китайската провинция Хубей, където е епицентърът на епидемията от ковид , ще заплаща на жителите си по 10 000 юана (1 425,96 долара), в случай че по своя самодейност оповестят, че имат признаци на заболяването и след тестване тя бъде доказана, съобщи Ройтерс.

Едномилионният град Цянцзян, на към 150 километра от град Ухан, е съобщил за общо 197 случая и засилва напъните си, с цел да обезпечи изолацията и лекуването на инфектираните. Това е следващият регион, който предлага парична премия, с цел да насърчи хората непринудено да се изследват за ковид.

Провинция Хубей е съобщила за над 65 000 случая на инфектирани и повече от 2 600 умряли. В международен мащаб смъртните случаи са към 2 800, а инфектираните - 80 000.
Специалната работна група в Цянцзян, която се занимава с битката с епидемията, разгласи, че жителите ще получават по 10 000 юана, в случай че болестта им с ковид се удостовери. Това не важи за към този момент диагностицираните.

Хора, които непринудено се изследват, само че не може незабавно да бъдат избрани като заболели, ще получават по 1000 юана, а тези, за които " има съмнения " - по 2000.

В други елементи на Хубей също се оферират пари в брой на тези, които непринудено се изследват, само че сумите са по към 500 юана.

Медии в провинциите Цзянси и Хъбей също оповестяват, че някои градове там оферират хонорари от по 300 - 500 юана (1 $ е 7,01 юана).
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР