Град Мелник скочи на новоизбрания кмет от ВМРО на община

...
Град Мелник скочи на новоизбрания кмет от ВМРО на община
Коментари Харесай

Град Мелник скочи срещу кмет на ВМРО!



Град Мелник скочи на новоизбрания кмет от Вътрешна македонска революционна организация на община Сандански Атанас Стоянов- Мравката. Патриотара е получи телеграма от Шишко челник в незабавен порядък да стартира промяната на селските кметове, както и досегашния кмет на град Мелник.

Хората не са съгласни, защото добре знаят, че това се прави за да проработи паспортната мафия, която ще изпълни градът им с пришълци, посредством адресни регистрации. Целта на Шишко челник е посредством протежето си Стоянов да сътвори до изборите голям брой мъртви души, които по-късно да бъдат употребявани за имитация на изборния развой.

Ярък образец в тази посока е благоевградското село Бело поле, което от има няма 300 души локално население, в този момент по документи надвишава 11300 души, които кмета на Вътрешна македонска революционна организация съумя да сътвори посредством адресни регистрации.

Този факт даже промени административната конструкция на общинския съвет, който бе повишен с двама общински съветника. Мелник е извънредно примамлива туристическа дестинация върху която Шкембе войводата е хвърлил око, а и неговия другар социолога Кънчо Стойчев към този момент се е уредил с феодално притежание, в което даже си е прекарал гореща минерална вода, с която цялостни басейните си за къпане.

Именно по тази причина хората стачкуват, защото добре схващат, че напълно скоро ще се трансфорат в крепостни селяни, обслужващи забогателия Шкембьо челник.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР