Град Болярово е пример за паралелна държава, а общината се

...
Град Болярово е пример за паралелна държава, а общината се
Коментари Харесай

ГЕРБ обяви червеното Болярово за паралелна държава


Град Болярово е образец за паралелна страна, а общината се души от червен октопод. Това разгласи някогашният народен представител от ГЕРБ Антон Тодоров, който продължава серията от " разкрития " на ГЕРБ за шуробаджанащина в общините с кметове на Българска социалистическа партия.

ГЕРБ споделя, че кметът на общината Христо Христо е назначил за секретар първата братовчедка на брачната половинка си. Шеф на локалното спортно сдружение е синът на кмета, който е финансиран непосредствено от татко си. Началник на " Хуманитарни действия и европрограми " е София Милева, която е сестра на кмет.

Кметът на село Голямо Крушово в общината е назначил пък брачната половинка на кмета Мария Христова за секретар на читалището.

" В община Болярово всичко е оплетено като една паяжина, която дълги години не може да се разплете ", сподели ямболският народен представител от ГЕРБ Юлиян Папашимов.

Той дава образец с ръководителя на общинския съвет в Болярово Атанас Дженков, който бил назначил брачната половинка си Йовка Дженкова за началник на отдел " Управление и на собствеността и териториалното устройство ". Дъщеря им Татяна е основен експерт в отдел " Проекти и публични поръчки ".

Общинският консултант и заместник-председател на Българска социалистическа партия – Болярово Златина Николова работи в офиса на сестрата на кмета София Минева, която пък е шеф на отдел " Парламентарни действия и европрограми ".

" Болярово е феодална община от най-лош социалистически вид. Не си ли от Българска социалистическа партия, не си ли от родата на техните феодали, не получаваш отопление, не получаваш покана за търгове и планове. Видяхте какво е в Мездра, виждате какво е в Болярово. Нека да кажем на жителите на община Болярово: " Ние сме не за вас, ние сме до вас. Разрушете тази цитадела на безчестието и безсрамието ", прикани Антон Тодоров.

Община Болярово се ръководи от кмет на Българска социалистическа партия от 30 години, припомнят хората от ГЕРБ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР