Говорителят на украинския президент Влодомир Зеленски - Федор Вениславски, изрази

...
Говорителят на украинския президент Влодомир Зеленски - Федор Вениславски, изрази
Коментари Харесай

Офисът на Зеленски за изтеклите документи: Между Украйна и САЩ има пълно доверие

Говорителят на украинския президент Влодомир Зеленски - Федор Вениславски, изрази песимизъм към информацията, че американските спецслужби подслушват Володимир Зеленски, съобщи Униан.

По думите му, няма смисъл да се приказва, че украинското държавно управление е било шпионирано, тъй като сред Украйна и Съединени американски щати има цялостно доверие, написа LIGA.net.

" Смятам, че е ставало дума за продан на информация, за решенията, които се вземат, с цел да има оптимално тясна съгласуваност в нашите дейности. Те без друго са на доста положително равнище. Става дума за приключването на информация. " – разяснява Вениславски.

Той увери, че украинското командване схваща обстановката на фронта и че решенията се вземат предвид на оптималната успеваемост на настъплението на украинските Сили за защита.

" Не мисля че това (изтичането на информация) ще повлияе по някакъв метод на нашите дейности на фронтовата линия. Това е следващата демонстрация на съветската осведомителна акция. Но, както и по време на настъпателните дейности през предходната година, не мисля, че това ще е проблем за нас. " – добави той.
Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР