Говорителят на служебното правителство Антон Кутев обяви, че следващата седмица

...
Говорителят на служебното правителство Антон Кутев обяви, че следващата седмица
Коментари Харесай

И президентът, и премиерът, и военният министър са НАТО-овски генерали. Не са от Симеоново или от Пожарната'

Говорителят на служебното държавно управление Антон Кутев разгласи, че идната седмица ще бъдат направени още разкрития от ръководството на ГЕРБ. След Българската банка за развиване, ще бъдат изнесени данни и за други структури, където нещата са ужасяващи, съобщи той в изявление за Българска национална телевизия. Кутев дефинира като неистина изказванията на ГЕРБ, че измененията в службите са поради разкритите съветски шпиони в страната.

" Това държавно управление и президентът, и министър председателят, и военният министър - те са НАТО-овски генерали. Не са от Симеоново или от Пожарната, те са НАТО-овски генерали и са потвърдили с цялото си държание, че в никакъв случай не са подлагали на подозрение нито евроинтеграцията на България, нито участието в НАТО. На какво съображение някой ми твърди, че щели да пускат съветските шпиони. Това просто е една нелепост ", разяснява Кутев.

Темата за подслушването по никакъв начин не е нова и се надявам да успеем да я приключим вечно и тя повече да не излиза в българското общество, сподели още той.

Той добави, че за жалост, всеки българин е уверен, че може да бъде подслушван. " Очевидно беше, че дори някогашният министър председател може да бъде подслушван, въпреки че прокуратурата не сподели дали това е неговият глас или не ".

По думите му тези нередности няма по какъв начин да бъдат изведени на повърхността с досегашните служби.

Антон Кутев още веднъж акцентира, че промяна се търси на тези равнища, от които зависи процесът:

" Всички служители, админи и хора на работа могат да бъдат спокойни, че за тях нямаме нито желанието, нито опцията да се занимаваме, тъй че там не става дума за смени. "

Той загатна, че през идната седмица ще излизат още разкрития за вреди, нанесени от ръководството на Борисов, които, по думите му, са по-големи от бедите, нанесени от приватизацията. Става дума за въвеждане на ред, в случай че успеем да го създадем, тъй като съпротивата е огромна, а времето е малко ", добави той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР