Говорителят на Министерство на външните работи в Москва Мария Захарова

...
Говорителят на Министерство на външните работи в Москва Мария Захарова
Коментари Харесай

Захарова отказа да приеме като подарък българско сирене

Говорителят на Министерство на външните работи в Москва Мария Захарова отхвърли да одобри подаденото й сирене от български публицист, като съобщи, че си има съветско.

Български публицист се опита да даде сирене, донесено от родината си, като се майтапеше, че показва подарък, с цел да не " гладуват " в Москва, съобщи РИА Новости, представена от dir.bg. " Не, благодаря, имам съветско ", отвърна Захарова.

Ситуацията е обвързвана с неотдавна оповестен пост в обществените мрежи на Роман Цимбалюк, сътрудник на УНИАН в Москва, в който написа, че в Русия няма обикновено сирене и не яде нищо.

" Знаете ли, че съгласно данни на чиновници на украинската организация UNIAN в Русия има апетит? Не знаете ли? Трябва да слушаме Роман Цимбалюк, който постоянно доставя на света " обстоятелствата " за Русия ", написа Захарова в своя Facebook профил.

Цимбалюк постоянно се появява в Русия на конференции на президента Владимир Путин и се пробва да зададе " неуместни въпроси ", отбелязва още РИА Новости. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР