Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков потвърди днес, че неговият син

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков потвърди днес, че неговият син
Коментари Харесай

Дмитрий Песков потвърди, че синът му е участвал в офанзивата в Украйна

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков удостовери през днешния ден, че неговият наследник Николай е взел участие в офанзивата в Украйна. Това е станало няколко месеца, откакто Николай Песков бе упрекнат, че се е опитал да се измъкне от опцията да бъде пратен на фронта, съобщи Франс прес.

" Той взе това решение, той е възрастен човек. Да, фактически той взе участие в специфичната военна интервенция в Украйна ", сподели Песков, само че отхвърли да даде повече детайлности по въпроса.

В събота ръководителят на частната военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин съобщи, че 33-годишният Николай Песков е служил безстрашно и героично в Източна Украйна в продължение на шест месеца. Пригожин разясни, че Песков-младши е бил там под друга идентичност, наличието му е било защитавано в загадка и той е обслужвал реактивна система за залпов огън " Ураган " на силите на " Вагнер ".

" Разбира се за съветския народ това е една необикновена обстановка, тъй като всички са привикнали децата на елита да бъдат укривани от родителите им ", разяснява Пригожин.

След изказванията на Пригожин тогава в. " Комсомолская истина " разгласява изявление с Николай Песков, в което той споделя, че е избрал да се бие, с цел да извърши дълга си и, че е получил орден за военните си подвизи.

Преди шест месеца Николай Песков бе упрекнат, че се е опитал да се измъкне от повиквателна в армията по време на устроена му телефонна клопка. В края на септември, когато Русия разгласи частична военна готовност, блогър, подкрепящ намиращия се в пандиза съветски опозиционер Алексей Навални се обади на Песков-младши и се показа за чиновник на съветската войска, набиращ нови попълнения. Тогава Песков-младши напомни на кого е наследник и посочи, че не би било доста правилно той да бъде в армията. После синът на Песков посочи, че той персонално нямал проблеми да брани родината си, само че първо желал да види какво би могло да се направи по неговия съответен случай. Разговорът тогава бе излъчен непосредствено в ефира от блогъра и злепостави сина на Дмитрий Песков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР