Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков коментира с цитат думите на

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков коментира с цитат думите на
Коментари Харесай

Песков за ударите по Одеса: Не работим по граждански обекти

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков разяснява с откъс думите на президента Владимир Путин известията за, при който минимум 19 локални поданици, в това число 11-годишно момче, са починали.

" Искам още един път да ви напомня думите на съветския президент и висш главнокомандващ, че съветските въоръжени сили не работят по цивилен обекти и гражданска инфраструктура по време на специфична военна интервенция ", сподели Песков пред кореспонденти представен от организация " Интерфакс ".

Украинските управляващи оповестиха за ракетни набези жилищен блок и почивна база , които нямат нищо общо с военна инфраструктура.

Припомняме, че от началото на войната Кремъл упорства, че ударите, които нанася за само по военни цели. Само преди няколко дни , който се възпламени след попадения на ракета в него, в " склад за оръжие ", а детонацията на муниции е била провокирала пожара в съседство.
 ISW: Русия изчерпва прецизните си оръжия, офанзивите й стават още по-кървави
ISW: Русия изчерпва прецизните си оръжия, офанзивите й стават още по-кървави

18 са жертвите, още 40 се търсят след удара по мол в Кременчук

Говорителят на съветския президент Дмитрий Песков отхвърли да разяснява медийни изявления, съгласно които съветските управляващи не целят провеждането на едновременни референдуми във всички следени от Русия територии на Украйна и че сега приоритет е провеждането на референдуми за присъединение към Русия на ЛНР и ДНР.

Припомняме, че от няколко дни настойчиво се приказва, че в Херсонска област към този момент е почнала за самоопределяне, който да се организира през ранната есен.

Херсон е под цялостния надзор на съветските сили към този момент няколко месеца, а в ременните управляващи в Херсон оповестиха, че, а по-късно минаха и на съветски телевизионни канали.

Припомняме, че точно по тази скица след повече от десетилетие битие като самостоятелна република в състава на Украйна, през 2014 година след насилствена промяна на изпълнителната власт е провъзгласена. Анексирането на Крим към РФ е прието единствено от 10 страни и от 4 самопровъзгласили се републики, без интернационално самопризнание.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР