Говорителят на Китайската брегова охрана Ган Ю заяви, че на

...
Говорителят на Китайската брегова охрана Ган Ю заяви, че на
Коментари Харесай

Китайската брегова охрана изгони филипински кораб от акваторията на остров Хуанйен

Говорителят на Китайската брегова защита Ган Ю съобщи, че на 22 и 23 февруари, макар многократните предизвестия от китайска страна, корабът „ 3002 “ на филипинското бюро по риболовство и водни запаси е опитал да нахлуе в акваторията на остров Хуанйен.

Корабът на Китайската брегова защита неведнъж е възпроизвел предупредителни сигнали, само че забелязвайки, че предизвестията не се зачитат са подхванати нужните ограничения, с цел да се прогони филипинският транспортен съд в сходство със закона. Операцията е изпълнена професионална и съгласно стандартите. Тя е законна и законна и с рационална въздържаност. Действието на филипинския транспортен съд нарушава съществено интернационалните закони и правила. Китай приканва Филипините неотложно да спрат да нарушават китайските морски граници. Китай изрично си резервира правото за по-нататъшно ръководство и надзор върху остров Хуанйен и неговата акватория.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед14220Вежди Рашидов: В новото време на демокрацията какъв брой паметника направихме, че да бутаме!? Нито един!Алтернативен Поглед9157Румен Петков за визитата на делегация на Политическа партия АБВ на форума " За свободата на нациите! " в МоскваАлтернативен Поглед6975Румен Петков: България освен тъпче на едно място, тя просто се свлича!Алтернативен Поглед4404Румен Петков за визитата на делегация на Политическа партия АБВ на форума " За свободата на нациите! " в МоскваАлтернативен Поглед16166Проф. Стоян Денчев: Политическата класа в България към момента не е " узряла " да одобри еднополовите браковеАлтернативен Поглед375218Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед252769Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед233023Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед114791Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед96194Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев16155Настъпил е краят на демокрацията
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР