Говорителят на главната прокуратура на щата Ню Йорк Шнайдерман заяви,

...
Говорителят на главната прокуратура на щата Ню Йорк Шнайдерман заяви,
Коментари Харесай

Нищят скандален ЗАПИС на Харви Уайнстийн с моделка, която не ще да влиза в банята

Говорителят на основната прокуратура на щата Ню Йорк Шнайдерман съобщи, че институцията е „ надълбоко осведомена с „ продължаващите с години полови похищения на Харви Уайнстийн и неотдавна е завела гражданско дело против него по обвиняване в тежки и повтарящи се похищения над чиновници в „ Уайнстийн къмпани “. Той добави, че основната прокуратура се е заела с цялостно, почтено и без значение инспектиране на дейностите на районния прокурор на Манхатън, довели до експлоадирането на секс абсурда с мастития кино продуцент, написа tmz.com.

Харви Уайнстийн попаднал в клопката на нюйоркската полиция през 2015 година, която го записала по какъв начин кара моделката Амбра Батилана да отиде с него под душа. Губернаторът на щата Ню Йорк Андрю Куомо желае да знае по какъв начин най-мразеният човек в Холивуд се е измъкнал от правораздаването.

Куомо изиска следствие на дейностите на районния прокурор на Манхатън Сайръс Ванс, който ръководел интервенцията през 2015 година. Тогава ченгетата оборудвали Амбра Батилана с подслушвателна техника, откакто тя се оплакала, че продуцентът Уайнстийн я сграбчил за гърдите по време на бизнес среща.

На записа, който първо поаднал в „ Ню Йоркър “ – списанието, раздухало гнусните похищения на продуцента, Уайнстийн разяснява опипването с думите: „ Свикнал съм с това “, и по-късно моли моделката да пристигна в неговата стая. Тя му отхвърля и той се ядосва.

Продуцентът умолява моделката да отиде в банята и да се разправят в коридора на хотела, където той „ отсяда постоянно и всички го познават “. След като тя неведнъж му споделя „ Не мога “, той даже стартира да се кълне в децата си, че нищо няма да ѝ направи.



Въпреки съществуването на записа, тогава на Уайнстийн не е повдигнато обвиняване. Районният прокурор обяснил, че „ аудиозаписът не е задоволителен, с цел да се потвърди осъществено закононарушение “.

Губернатор Куомо разяснява: „ Много е обезпокоително, че случаи на полово принуждение не са били преследвани с цялостна мощ от правораздавателната система “.

Любопитен факт е, че същата манекенка – Амбра Батилана, е забъркана и в секс скандал с някогашния италианския министър председател Силвио Берлускони. Тя взела участие в прословутите „ бунга-бунга “ празненства, а след това разказала пред създателя на книга за разюздания живот на Берлускони пикантни детайлности от претърпяното.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР