Говорителката на Белия дом Джен Саки води разговори с телевизия

...
Говорителката на Белия дом Джен Саки води разговори с телевизия
Коментари Харесай

Говорителката на Белия дом преговаря за работа в Ем Ес Ен Би Си


Говорителката на Белия дом Джен Саки води диалози с телевизия Ем Ес Ен Би Си, с цел да се причисли към мрежата, откакто напусне Белия дом през май, оповестява " Аксиос ", базирайки се на осведомен с въпроса източник.

Медията добавя, че от седмици се спекулира, че Саки ще напусне Белия дом и ще работи в телевизия. Според два източника, осведомени с проектите, Саки се е съветвала със службата на съветника на Белия дом по отношение на напускането си. 

До момента няма подписани никакви контракти. Правилата за държавна нравственос съдържат ангажименти за това по какъв начин държавните чиновници могат да търсят благоприятни условия за работа в частния бранш, до момента в който заемат поста.

Според двата източника Саки е съобщила на някои висши чиновници в Белия дом за напускането си и за проектите си да се причисли към малкия екран.

Саки към момента не е съобщила публично на пресцентъра на Белия дом за напускането си, споделя източник от администрацията пред " Аксиос ". Медията прави паралел със случилото се със Саймън Сандърс, някогашен консултант и старши представител на вицепрезидентката Камала Харис.

Според изданието договорката на Саки с Ем Ес Ен Би Си е съвсем подготвена. Твърди се, че сегашната говорителка на Белия дом ще води предаване в стрийминг платформата на " Ен Би Си юнивърсъл - пийкок ".

" Аксиос " напомня и за други предходни представители на Белия дом, намерили работа в медиите: някогашния прессекретар на Белия дом Кейли Макенани се причисли към " Фокс нюз " като коментатор през март предходната година;  някогашният представител на белия дом Шон Спайсър има лично предаване по " Нюзмакс ", отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР