Говорителка на Мат Деймън заяви от негово име, че актьорът

...
Говорителка на Мат Деймън заяви от негово име, че актьорът
Коментари Харесай

​Мат Деймън няма да се мести да живее в Австралия

Говорителка на Мат Деймън съобщи от негово име, че артистът няма желание да се реалокира да живее със фамилията си в Австралия, съобщи Асошиейтед прес.

 © фотография: Българска телеграфна агенция / АРХИВ
Вестник " Телеграф " излезе преди този момент с обява, че Деймън щял да си купува къща в Байрън бей наоколо до тази на артиста Крис Хемсуърт. Двамата екранни любимци се появиха неотдавна дружно във филмовата продукция " Тор: Рагнарок ".

Говорителката на Деймън Дженифър Алън съобщи, че артистът постоянно е посещавал Австралия в последно време. Но той не си е закупувал недвижима собственост в страната-континент, нито имал желание да се реалокира да живее по тези места.

Неотдавна във в. " Ню Йорк пост " излезе обява, съгласно която Мат бил споделил с другари и сътрудници, че ще се изсели в Австралия, защото не бил склонен с политиката на президента Доналд Тръмп.
 Продуцентската компания на Мат Деймън вкарва уговорка за включване Продуцентската компания на Мат Деймън вкарва уговорка за включване
Продуцентската компания на Мат Деймън и Бен Афлек ще вкара клаузи за включване в договорите си, с цел да способства за по-голяма разнородност в киното, с...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР