Говорител на семейство Шумахер, помолен за коментар, посочи публикувани доклади

...
Говорител на семейство Шумахер, помолен за коментар, посочи публикувани доклади
Коментари Харесай

Семейството на Шумахер ще съди немско издание заради фалшиво ”интервю” с легендарния пилот

Говорител на семейство Шумахер, помолен за коментар, уточни оповестени отчети за правосъдни дейности.

 

" Великият Ферари " не е виждан обществено, откогато получи сериозна мозъчна контузия при случай на ски по време на фамилна отмора във Френските Алпи през декември 2013 година

 

Оттогава фамилията пази персоналния живот на Шумахер, като достъпът е стеснен до най-близките му хора и се дава малко информация за положението му.

 

Изданието Die Aktuelle, което излиза всяка седмица, популяризира шумно своя материал, озаглавен " Шумахер - първото изявление ". Като се прибавя и изречението " звучи лъжливо същински ". Феновете онлайн бързо се подиграха на публикацията и списанието, като един ги разказа като „ позорни “, а различен добави: „ Е, това е извънредно “.

 

Германският медиен специалист Борис Розенкранц настоя, че материалът е „ прекомерно малоумен, с цел да е истина “ в коментарна публикация.

 

Корина Шумахер сподели в документален филм на Netflix от 2021 година: „ Ние живеем дружно вкъщи. Правим терапия. Правим всичко допустимо, с цел да създадем Майкъл по-добър и да се уверим, че той се усеща удобно, и просто да го накараме да почувства нашето семейство, нашата връзка. Опитваме се да продължим като семейство, както Майкъл харесваше и към момента го прави. И ние продължаваме живота си. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР