Говорител на RTS потвърди новината, съобщена първо от вестник Le

...
Говорител на RTS потвърди новината, съобщена първо от вестник Le
Коментари Харесай

Швейцарската телевизия ще бракува филми с Жерар Депардийо

Говорител на RTS удостовери новината, обявена първо от вестник Le Matin Dimanche и изясни, че решението е „ прагматично “, като ще бъде преразгледано според от развиването на обстановката.

Тъй като задачата на публичната телевизия е да се грижи за настроението на феновете, от програмата на RTS ще бъдат сваляни филми, в случай че „ имаме възприятието, че по-голямата част от публиката може да се почувства афектирана “ от наличието на Депардийо, продължи представителят. Това може да се случи и в случай че съдилищата към момента не са произнесли присъда.

През последните години доста дами упрекват Депардийо в полово принуждение, в това число обезчестяване. Награждаваният артист, взел участие в над 200 кино лентата, отхвърля обвиняванията.

Имиджът на Депардийо неотдавна беше в допълнение очернен от излъчването на документален филм, в който той прави груби обидни забележки за женската половост и личния си полов вкус. Поведението му провокира интернационална реакция. Френският министър на културата Рима Абдул-Малак назова изявленията му " отвратителни " и дефинира държанието на Депардийо като...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР