Говорим с ПП-ДБ по секторни политики. Днес довършваме експертните разговори.

...
Говорим с ПП-ДБ по секторни политики. Днес довършваме експертните разговори.
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Имената, от проектокабинета на ПП-ДБ, звучаха като лоша шега

Говорим с ПП-ДБ по секторни политики. Днес довършваме експертните диалози. Ключовото тук е възможното образуване на ръководство. Това съобщи пред Нова нюз депутатът от ГЕРБ- Георг Георгиев. 

Изказванията на Политическа партия са извънредно поляризирани и единствено задълбочават слуховете и несигурността. Имената, от проектокабинета на ПП-ДБ, звучаха като неприятна смешка, сподели още той. 

" Спрягането на имената на Кирил Петков и Асен Василев не водят до съгласие сред партиите. Не може индивидът, който е правил противозаконни арести, да управлява службите, а министърът, който докара България до финансова рецесия, още веднъж да ръководи хазната ", добави Георгиев. 

" Беше обикновено към този момент да имаме подготвен кабинет и политики, по които да работим. От Политическа партия имаха високи поръчки за кабинет, само че в действителност още няма безапелационен лист. Ние въпреки това сме готови с специалисти, потвърдили се в годините. "

" Само и само по виновност на " Промяната " може да се провали бъдещото ръководство и постоянното държавно управление ", приключи депутатът от. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР