Говорейки за първи път, синът на богат зъболекар от Пенсилвания,

...
Говорейки за първи път, синът на богат зъболекар от Пенсилвания,
Коментари Харесай

Баща му уби майка му на африканско сафари. Сега той казва, че правителството на САЩ е „дяволски решено“ да вземе това, което е останало

Говорейки за първи път, синът на богат ортодонт от Пенсилвания, който умъртви личната си жена на почивка в Африка -- и по-късно се опита да го прикрие -- споделя, че не е вярвал, че татко му, Лари Рудолф, може да направи сходно нещо, до момента в който не видя " ужасяващи " фотоси от местопроизшествието и не чу смазващи душата показания на процеса предходната година.

В извънредно изявление за ABC News Джулиан Рудолф сподели, че в този момент татко му му се обажда от федералния затвор, където излежава доживотна присъда, само че Джулиан „ доста рядко “ подвига, некадърен да елементарни на мъжа, наказан за смъртоносната пукотевица по Бианка Рудолф през 2016 година, с цел да може да събере близо 5 милиона $ застраховка живот и да живее свободно с дългогодишната си държанка.

„ Това е неясно за мен “, сподели Джулиан, в този момент на 33 години.

Но какво Джулиан разказва като също толкоз неразбираема борбата, която той води с държавното управление на Съединени американски щати през по-голямата част от миналата година.

„ Те третират сестра ми и мен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР