Говорещ папагал успя да направи поръчка в сайт за онлайн

...
Говорещ папагал успя да направи поръчка в сайт за онлайн
Коментари Харесай

Необичайно: Папагал направи онлайн поръчка

Говорещ папагал съумя да направи поръчка в уебсайт за онлайн търговия, имитирайки гласа на своята собственичка.

Откриха нов тип папагал в Мексико (СНИМКА)

Папагалчето Бъди е поръчало комплект подаръчни кутии за 10 паунда посредством домашната система „ Алекса “ на „ Амазон “, която се управлява с гласови команди.

Необичайната покупка е провокирала следствие в дома на Корин Преториус в Югоизточен Лондон. Но откакто е изключила от листата със обвинените своя брачен партньор и наследник, Корин е открила, че провинен е Бъд и, откакто е чула по какъв начин пернатия любим си комуникира с домашната система.

Папагал оказва помощ в следствието на кърваво ликвидиране

Потребителите на „ Алекса “ могат да произнасят команди на нейния представител и по този начин получават достъп до голям брой услуги, в това число и онлайн извършване на покупки. Кадри, снимани в дома на Корин, демонстрират по какъв начин Бъди споделя „ Алекса “, а устройството на домашната система до него светва в синьо, което значи, че е задействано и готово да извършва команди.

Преториус не е обръщала изключително внимание на качествата на папагала, до момента в който един ден не получава известие, че е била направена поръчка за специфични подаръчни кутии.

Папагали наркомани досаждат на фермери

От „ Амазон “ показват, че услугата за гласово извършване на покупки може да бъде изключена.

„ Бъди е толкоз комичен. Имаме котка и той имитира и нея. Той обича да търси внимание “, споделя Корин, съгласно която птичето даже знае нецензурни думи. /А
  По тематиката Джари – неповторимият папагал подражател, който ще ви разсмее (СНИМКИ/ВИДЕО) Папагал, който мяука, лае и вие като тревога посреща посетителите на Карнавала на котки

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР