Гов. В четвъртък Кати Хочул засили призива си към мигрантите,

...
Гов. В четвъртък Кати Хочул засили призива си към мигрантите,
Коментари Харесай

Хочул засилва призива за депортиране на мигрантска тълпа, разбита при побой над ченгета, заснета на видео: „Вземете ги всички и ги изпратете обратно“

Гов. В четвъртък Кати Хочул ускори апела си към мигрантите, снимани от камерата да се сблъскват с двама чиновници на полицията в Ню Йорк покрай Таймс Скуеър, с цел да бъдат изгонени от Съединени американски щати – до момента в който ченгетата не престават да търсят най-малко един обвинен.

„ Вземете ги всичките и ги изпратете назад “, сподели Хочул пред кореспонденти по време на несвързана конференция, обявявайки стартирането на нови вагони на метрото с открити проходи.

„ Не докосвайте нашите служители на реда. Не докосвай никого “, сподели тя.

Тези забележки ускориха мненията на губернатора от Демократическата партия в сряда, че депортирането на мигрантите, задържани при шокиращата мафиотска борба на Finest в Ню Йорк, е нещо, което би трябвало да бъде „ прегледано “.

Късно в сряда полицията арестува още двама търсещи леговище - Жандри Барос, 21 и Йохенри Брито, 24 - и ги упрекна в обир и закононарушение по време на нападението в събота вечерта. Те чакаха изправяне пред наказателния съд в Манхатън.

Петима др...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР