Готви ли се за сватба нападателят на ЦСКА-София Али Соу?

...
Готви ли се за сватба нападателят на ЦСКА-София Али Соу?
Коментари Харесай

Али Соу иска ръката на Мис Ловеч - slava.bg

Готви ли се за женитба нападателят на ЦСКА-София Али Соу? Това се питат почитатели на "червените ", откакто гаджето на гамбиеца загатна за брак.

20-годишната Габриела от известно време се фука с извънредно хубав пръстен, подарен й от голмайстора. Дали той е годежен, към този момент остава загадка, само че нищо чудно африканско-българската връзка да пребъде и двамата да стигнат до олтара. Габи не смъква пръстена напоследък и го демонстрира при всяка опция. А такива има премного, защото сексбомбата съвсем всекидневно бълва свои еротични фрагменти в обществените мрежи.

Красавицата стана извънредно известна около връзката си със Соу и към този момент има десетки хиляди почитатели. Сред тях има и много злобари, които я подиграват за връзката й с чернокожия футболист. За всички тях Габи и Али неотдавна се снимаха, като младата българка демонстрира междинен пръст на всички, които не я харесват. Това се случи, откакто двамата със Соу бяха наречени "примати ". Но на инат на хорското мнение те са неразделни и въобще не се свенят да показват усеща един към различен.

Соу и Габриела въртят бурна обич от към една година. Тя нашумява още като 16-годишна, когато е определена за Мис Ловеч. Габи е много разкрепостена и не се тормози да разкрива обилно прелести. Тя има няколко фотосесии, в които без никакъв срам театралничи чисто гола. Въпреки към момента нежната си възраст Габриела, наподобява, към този момент е направила корекции по гърдите си и устните. Резултатите са впечатляващи и тя несъмнено се подрежда измежду най-сексапилните футболни половинки в българското състезание.

Връзката с Габи се отразява позитивно на Соу на терена в последните месеци. Той вкара няколко извънредно значими гола за ЦСКА-София, макар че към момента ядосва почитателите с многочислените си пропуски. Към Соу имаше няколко предложения за трансфер напоследък, само че точно атрактивното му гадже е една от главните аргументи да ги откаже, написа България Днес.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР