Готви ли ни изненади времето в неделя? На места ще

...
Готви ли ни изненади времето в неделя? На места ще
Коментари Харесай

Готви ли ни изненади времето в неделя?


Готви ли ни изненади времето в неделя? На места ще има превалявания, най-вече слаби. В неделя облачността ще остане по-често забележителна, сутринта в низините ще е ниска, след обяд – купесто-дъждовна. На места ще има превалявания, най-вече слаби, а повече по количество и съпроводени с гръмотевици ще са основно към и след обяд в планинските региони в Западна България.

Към вечерта преваляванията ще отслабват и стопират. Вятърът ще остане от изток-североизток, слаб, в източните региони – до сдържан. Минималните температури ще бъдат сред 14° и 19°, по Черноморието – малко по-високи, в София – към 15°, дневните ще бъдат сред 24° и 29°, в София – към 25°.

облачността ще е променлива, преди обяд по-често забележителна и основно тогава тук-там ще има слаби превалявания от дъжд. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат 24°-26°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, в най-южните региони след обяд ще се усили до 4 бала.

облачността ще бъде забележителна. Ще има превалявания от дъжд основно в масивите в Западна България ще са обилни по количество. Ще духа най-вече сдържан вятър от изток-североизток, в западните региони – от югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 19°, на 2000 метра – към 12°.

ще доминира слънчево време. Ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за превалявания е дребна. Вятърът ще е слаб, по Черноморието до сдържан от изток-североизток. Минималните температури ще се намалят още, във вторник ще са сред 10° и 15°, а оптималните – сред 23° и 28°.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР