Готвейки се за избухването на Дяволското гърло 2“, актьорът Владо

...
Готвейки се за избухването на Дяволското гърло 2“, актьорът Владо
Коментари Харесай

Владо Карамазов се пробвал като манекен, преди да стане актьор

Готвейки се за експлоадирането на „ Дяволското гърло 2 “, артистът Владо Карамазов стопира всевъзможни изяви в общественото пространство. След като от Нова тв отложиха старта на втория сезон обаче, той внезапно се дистанцира от медийната суетност.

 

По време на фотосите на „ Дяволското гърло 1 “ артистът съумя да стопи част от паласките си, само че се вкара в тежка меланхолия около еднодневния престой в моргата, натрапен от фотосите по криминалето.

 

Към днешна дата се е отдръпнал даже от арт съсловието, защото съгласно думите му се е трансформирало някой да ненавижда другиго, без даже да го познава и всичко това е вследствие на пустото его и че всеки се мисли за по-голям и можещ от другия.

 

На мнозина се стори необичайно, че поддържа шефа на Народния спектакъл в разразилия се скандал. Истината обаче е, че той е един от най-скъпо платените артисти в трупата и е разбираемо да вземе страната на шефа Васил Василев.

 

Той се завърна тихомълком в щата на учените като загърбил младежките лудории развратен наследник, уверен от Василев с числа и обещания. Мълвата носи, че някогашният водещ на „ Сървайвър “ прибира по към 6 бона месечно от театъра.

 

Определя политиката като мътна и кървава, а властниците го отвращават с „ всичките си нелепости “. 

Разпуска в фамилната им къща в „ Илиянци “, където имат огромен двор и два обширни гаража, приютили моторите му, крос тренажора, бягащата пътека и кучетата му. Всички във семейството му, са вярващи, единствено той към момента търси разговор с Бога.

 

Все по този начин продължава да заобикаля тематиката за персоналния си живот, признавайки сбито, че към този момент се е отказал от концепцията да има правоприемник. Това, което премълчава е, че изпитва смут от обвързване, а и в никакъв случай не се е влюбвал до лудост. Никога не е коментирал слуховете за половата му ориентировка, нито пък ги е отрекъл.

 

В младежките си години се изявява като манекен, само че напуща „ този плитък поминък “, защото изпитва позор да дефилира. Твърди, че не му е дал нищо, с изключение на някакви пози и физиономии, носещи му пари. Връщайки лентата обратно признава, че в случай че в оня миг бил оставал без работа, щял за замине за чужбина.

Инфо: Уикенд

Тагове: Владо Карамазов актьор „ Дяволското гърло 2 “ криминален сериал Нова тв
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР