Готвачката вече точеше зъби за екстра доза телевизионна слава с

...
Готвачката вече точеше зъби за екстра доза телевизионна слава с
Коментари Харесай

bTV отряза Силвена Роу - slava.bg

Готвачката към този момент точеше зъби за екстра доза телевизионна популярност с шоу за здравословно хранене, когато получи корав отговор „ Не!”. Коронавирусът спъна сладките й проекти.

Само преди 3-4 седмица ексцентричната кулинарка с пловдивски акцент и британски акцент тръбеше наляво и надясно, че ще прави лично шоу, което ще се споделя „ Глад ме гони”. Тя прикани всичките си почитатели да пишат интензивно до Би Ти Ви и по този метод да накарат малкия екран да даде зелена светлина на плана. Силвена Роу изясни, че не желае пари или популярност, прави всичко поради своите почитатели, които имали потребност от нейните кулинарни препоръки. Ако не станело там, щяла да отиде другаде, само че въпреки всичко държала на Би Ти Ви.

Само две седмици откакто заля интернет със своите апели, тя млъкна по тематиката. Прекрати и включванията си онлайн в обществените мрежи, в които отговаряше на въпроси на почитатели и с подготвеност обясняваше по какъв начин се вършат сладкиши без захар и какво би трябвало да се яде за здраво здраве и безконечна младост.

Вече месец готвачката не е имала такива изяви. „ Уикенд” научи, че от Би Ти Ви съществено са скръцнали със зъби пред нахалната звезда, която си разрешила прекалено много волности. Поведението й провокирало скандал в малкия екран. Оттам непосредствено обяснили на Силвена, че не може своеволно да афишира идея за предаване, което към момента не е получило зелена светлина.

Това било разчетено като демонстрация на последна липса на професионализъм от страна на готвачката. От една страна тя прескача цялата рекламна политика на малкия екран, от друга – осветлява идея за шоу, която може да бъде открадната от конкуренцията. В Би Ти Ви така и така са пропищели от Нова телевизия и се чудят по какъв начин да крият програмните си схеми от нейните сътрудници, с цел да не ги изкопират. На този декор, вместо да си води тихомълком договарянията с медията, госпожа Роу ги афишира на висок глас.

Това обаче не била единствената причина бъдещото шоу „ Глад ме гони” да бъде задушено още преди да види бял свят. Огромната спънка е пандемията от Ковид-19. За да понижат оптимално заплахата от болест, в малкия екран са спрели съвсем всички планове, които допускат скупчване на огромни групи хора. Именно по тази причина предходната пролет бе прекъснато излъчването на предаванията „ Бригада Нов дом” и „ Смени жената”, а финалите на „ Гласът на България” минаха без аудитория.

В същото време екипите на публицистичните стратегии са разграничени на групи и работят през седмица. На този декор няма кой да събира хора за напълно ново шоу с неразбираем рейтинг, да налива пари в него и да рискува здравето на чиновниците в малкия екран, единствено и единствено с цел да върви по свирката на устатата готвачка.

Ако предложи шоуто си на друга телевизия, Силвена Роу ще би трябвало да се раздели с мястото в журито на „ Мастършеф”. Това надали я устройва, тъй като форматът е известен в целия свят и й носи точки в интернационален проект. „ Глад ме гони” е чисто районен план и няма по какъв начин да натежи повече от интернационалния. В последна сметка концепцията е била замразена от създателката си в изчакване на по-добри дни. Междувременно кулинарката към този момент разгласи, че ще взе участие и в новия сезон на „ Мастършеф” и прикани всички, които обичат да готвят, да отидат на кастинг. Надеждите са единствено Ковид да се провали и това основно за Би Ти Ви шоу.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР