Готвачка в голяма пицария в Кюстендил, седнала зад волана с

...
Готвачка в голяма пицария в Кюстендил, седнала зад волана с
Коментари Харесай

Готвачка седна зад волана с над 3 промила

Готвачка в огромна пицария в Кюстендил, седнала зад кормилото с рекордните промили алкохол – 3,03, си обезпечи условна присъда от 3 години, откакто изиска съглашение с прокуратурата.

Жената е със приблизително особено обучение, вдовица е. След работа с другари тя останала да чества рожден ден с тях. После обаче се качила на колата си макар използваното количество алкохол и потеглила по ул. „ Македония “, против „ Автомикс – Ролер “, в посока към магазин „ Кауфланд “, където е спряна от автопатрул.

Пътните служители на реда били впечатлени от метода, по който се движи колата „ Нисан Микра “. Още като подала документите на униформените, ги лъхнала миризма на алкохол. Установено било, че готвачката кара с централизация на алкохол в кръвта си 3,03.

Съдът наложи обвинената да изтърпи наказване „ отнемане от свобода” за период от 3 месеца, осъществяването на което се отсрочва за изпитателен период от 3 години. За период от 18 месеца Мариана е лишена и от свидетелството си за правоуправление.

Съдът утвърди постигнатото съглашение. Според арбитър Николов то не опонира на закона и морала, а имуществени вреди не са породени. Така с постигнатото съглашение се приключи и наказателното произвеждане.

Определението може да се апелира на по-горна инстанция пред Окръжен съд – Кюстендил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР