Готвачът с най-пиперлив език Гордън Рамзи не излиза от фитнеса,

...
Готвачът с най-пиперлив език Гордън Рамзи не излиза от фитнеса,
Коментари Харесай

Гордън Рамзи вае бицепс заради жена си

Готвачът с най-пиперлив език Гордън Рамзи не излиза от фитнеса, с цел да се хареса на брачната половинка си Тана. Водещият на Кухнята на Ада от месеци се стреми към съвършената фигура, тъй като желае да избави брака си и към този момент е свалил близо 30 кг.

„ Бях с наднормено тегло. Загледах се в фотосите ни и се замислих по какъв начин е допустимо Тана да е още с мен, защото тя наподобява по-добре и е страхотна. И най-после си ляга с ш*бан тулуп. “, изповяда се пред в. The Times той.

51-годишната звезда вае физика при фамозния треньор Уил Ъшър, който изрично е изключил от менюто му млякото и сиренето, написа екран. Гордън даже ще се включи в трикомпонентното съревнование Ironman race, в което се изпитват силите на участниците на тичане на разстояние, плуване и колоезда.

Кулинарният гуру и Тана си споделиха заветното „ да “ през 1996 година Двамата възпитават четири деца – Мегън, Матилда и близнаците Джак и Холи. Британският началник готвач обаче ще ги лиши от завещание, което към този момент се прави оценка на 160 милиона $.

Той би им оказал помощ само за закупуване на жилище. Рамзи нееднократно е разказвал, че даже при пътувания той и Тана са в първа класа, а децата са във втора, тъй като не работят и не заслужават същия разкош като родителите си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР