Готвач, пицар, майстор на пастата, телевизионна звезда, герой от Биг

...
Готвач, пицар, майстор на пастата, телевизионна звезда, герой от Биг
Коментари Харесай

Лео Бианки описа живота си в книга

Готвач, пицар, занаятчия на пастата, телевизионна звезда, воин от „ Биг Брадър “, „ Мастър началник “, водещ на „ Животът е прелестен “ по bTV, артист, освен това рапър...
Невъзможно е човек да не разпознае чаровния акцент на Лео Бианки – италианецът, който от години е част от родната артистична сцена и кулинарния бизнес. Какво обаче е довело момчето от италианската провинция точно в България? Защо е решило да остане, а по-късно да отглежда децата си и да развива бизнеса си тук?
С помощта на страхотния повествовател Георги Тошев ще се потопите в живота на Леонардо Бианки – неприятно момче в своето детство, юноша, минал през компликации и обрати, а през днешния ден модел за подражателство – татко, брачен партньор, шеф, човек, заставащ зад смислени дела. Това е една вдъхновяваща история за смисъла на фамилията и другарството, търсенето на персоналната задача и любовта, която те трансформира към по-добро.
Зад симпатичната фасада на татуиран пицар се крие едно сензитивно и самоуверено момче, което желае да поправи някои от грешките по своя път.
Работейки върху тази книга, аз откривах другите лица на момчето от италианската провинция – цялостно с фантазии, постоянно изпадащо в обърканост, само че вярващо, че в живота би трябвало да има цел и посока.
                                                             Георги Тошев
Тази книга демонстрира компликациите, през които съм минал в живота си дотук, само че и хубавите моменти, които съм претърпял.
Път с хепи енд!
Искам да не преставам единствено напред по този път и да бъда образец за моите деца, несъмнено.
Благодаря на България, която ме одобри като свое дете и която промени моя темперамент и гледната ми точка за живота.
Това е книга за вероятните фантазии!
Вярвайте, че можете да измененията себе си!
                                                                Лео Бианки
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР