Готови сме да отстъпим от управлението, ако споразумението с ГЕРБ-СДС

...
Готови сме да отстъпим от управлението, ако споразумението с ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Манол Пейков, ПП-ДБ: Готови сме да отстъпим от управлението, ако споразумението с ГЕРБ-СДС не се спазва

Готови сме да отстъпим от ръководството, в случай че съглашението с ГЕРБ-СДС не се съблюдава. Досега в никакъв случай никой не е попадал в тази обстановка. Това е комплициран танц, тъй като концепцията за коалиция е противопоказна за доста от нашите гласоподаватели. Това сподели депутатът от ПП-ДБ Манол Пейков в предаването „ На фокус " по Нова телевизия.

ГЕРБ шантажират ПП-ДБ с настояването за съдружно съглашение. „ Важното е да има взаимна работа, както на равнище изпълнителна власт, по този начин и в Народното събрание. ГЕРБ нямат интерес държавното управление да се разпадне, само че желаят да ни създадат да изглеждаме по-слаби, демонстрират опортюнизъм ", уточни Пейков.

Влизането на страната ни в еврозоната ще подсигурява, че корупционните потоци ще ни заобикалят и по тази причина тематиката е приоритет.

„ Всички значими решения би трябвало да се вземат решение взаимно и да се избират допустими претенденти и за двете обединения ", разяснява депутатът.

Във вторник ПП-ДБ и „ Спаси София " ще разгласят своя претендент за кмет на София. „ Според мен Васил Терзиев е забавен и умел човек, слага си доста близки до нас цели. Всичко, което съм чул от него, отеква като че ли слушам личния си глас ", разяснява Пейков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР