Готови са обобщените данни от хънтър броячите histats.com и similarweb.com,

...
Готови са обобщените данни от хънтър броячите histats.com и similarweb.com,
Коментари Харесай

В помощ на рекламодателите! Класация на най-четените сайтове в Северозападна България през декември /статистика/

Готови са систематизираните данни от хънтър броячите histats.com и similarweb.com, от които излиза наяве каква е посещаемостта на електронните медии в Северозападна България. Вече ви запознахме с данните за останалите месеци на 2020 година, а традицията ще продължи и през декември.
Прави усещане, че през зимата има лек спад в интереса към новините, само че това най-вероятно е поради многото почивни дни. Избухналата пандемия от ковид обаче сподели, че уеб страниците не престават да се радват на сериозна публика и остават желан източник на информация за рисковата болест.
И през декември се резервира наклонността BulNews да води безапелационно в класацията с резултат, който на този стадий е неосъществим за сътрудниците от Видин, Враца и Монтана.
От данните проличава, че на втората позиция, само че с голяма разлика след водача, остава електронният портал на банкрутиралия ежедневник „ Конкурент “. През декември, както и през предходните месеци, обаче бяха открити упорити опити за манипулиране броя на визитите посредством пазаруване на неестествен трафик от фейсбук, тъй че предприемачите би трябвало да имат едно мислено за посочените в класацията числа. Данните демонстрират, че действителната публика на този уебсайт е едвам на половина от посочените в класацията.
На третата позиция още веднъж излиза „ Враца през днешния ден “, до момента в който „ Зов “ пада на 4-то място. Традиционно пети в класирането остават сътрудниците от Мездра. За страдание другите уеб сайтове от тази част на страната имат прекомерно ниски резултати и броячите не съумяват да записват техните данни.
Вярваме, че сухите числа ще оказват помощ на предприемачите, които имат желание да влагат в реклама в някоя от медиите в Северозапада, да създадат своя осведомен избор.
Ето и класацията за декември:
1. bulnews.bg……………….……….………...... 1 183 511
2. konkurent.bg……………………………................ 292 943
3. vratzadnes.com………….………….…...……....... 135 611
4. zovnews.com………………….…...…….…........... 84 730
5. medianews.bg………….………….….....…............ 59 582
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР