Готови ли сте за времето на живота си, Стрелци? Вашата управляваща

...
Готови ли сте за времето на живота си, Стрелци?
Вашата управляваща
Коментари Харесай

Годишен хороскоп 2019: СТРЕЛЕЦ

Готови ли сте за времето на живота си, Стрелци?

Вашата ръководеща планета, Юпитер, се реалокира в своя знак при започване на ноември 2018 година и ще остане там до началото на декември 2019 година Най-щастливата планета на Слънчевата система ще ви помогне да се върнете към това, което обичате най-вече: пътешестване и учене!

На 7 март Уран ще смени дома си, от вашия пети дом на наслаждение към вашия шести дом на здравето. Планетата на смяната и нововъведенията прави този ход на всеки седем години, тъй че се подгответе да почувствате дълготрайна смяна. По-конкретно, смяната ще докара до трансформации в здравето и работата. И тези трансформации ще са положителни.

КАРИЕРА

Ако имате план, който желаете да стартирате тази година, Юпитер ще ви помогне да го извадите от земята! Неговото наличие в знака предвещава положително съдействие и развиване с другите. На 7 март Уран се реалокира от вашата пета къща във вашия шести дом на здраве. През идващите седем години може да бъде въведена забележителна нова технология в работата ви. Ще се движите нагоре и нагоре, като изследвате софтуерните трендове във вашата област!

Не се борете с смяната, Стрелци. Тези нови принадлежности ще ви оказват помощ да управлявате времето си в офиса, тъй че да можете да атакувате задачите си с лекост! Ретроградните интервали на Меркурий през цялата година ще ви обезпечат времето, належащо за изглаждане на детайлите по пътя.

ЛЮБОВ

Ако сте сингъл и имате Юпитер в своя знак, това ще докара до по-големи благоприятни условия за обич! Ако пътувате през 2019 година, допустимо е даже да се срещнете с някой в ​​чужбина. Ако сте във връзка, не оставяйте колегата си в прахта - вземете го със себе си във всичките си завършения. Планирайте фантазиите си при започване на годината и се пригответе да видите света дружно.

Не забравяйте да избягвате всевъзможни изключителни пътувания по време на ретроградирането на Меркурий през 2019 година, които ще настъпят на следните дати: 5 - 28 март, 7 - 31 юли и 31 октомври - 20 ноември.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ОВЕН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ТЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: БЛИЗНАЦИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РАК

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ЛЪВ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ДЕВА

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ВЕЗНИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СКОРПИОН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СТРЕЛЕЦ

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР