Готови ли сте да пазарувате, докато вече не можете да

...
Готови ли сте да пазарувате, докато вече не можете да
Коментари Харесай

Какво ще прави всяка зодия по време на Черния петък

Готови ли сте да пазарувате, до момента в който към този момент не можете да гледате? Тогава явно Черния петък е вашата обичана традиция. Куриозното е, че изданието “Elite Daily ” е подготвило хороскоп за седмицата на Черния петък с прогноза за това по какъв начин ще си прекарат другите зодии по време на шопинг обичая.

Овен: Организирайте се, с цел да не бъдете уплашени

Ако някой възнамерява да се разсъни по-рано, с цел да стартира под напрежение ден в шопинг борби с други надъхани купувачи, то това сте вие, овни. Предвид това, че имате много отговорности напоследък, гледайте да отметнете няколко неща, с цел да сте подготвени да употребявате пълноценно кредитната си карта.

Телец: Готови сте да употребявате цялата си мощност

Никога не сте били по-подготвени да пазарувате в целия си живот, тъй че да не приказваме повече, непосредствено действайте! Всъщност може да си грабнете и чаша от обичаното розе и да си облечете новата пижама, до момента в който сърфирате из офертите. Готови сте, телци!

Близнаци: Спрете да го мислите толкоз

Не си губете времето, близнаци! Ще има цялостна луна в знака ви по време на Черния петък, и да, простено ви е да помързелувате малко, само че не прекалявайте. Иначе знаем, че нерешителността ви ще вземе връх и няма да се вредите за офертите на празника.

Рак: Вземете си огромна сънливост

Не слагайте доста напрежение върху себе си. Знаем, че желаете да се впуснете в онлайн офертите на Черния петък, само че даже не се опитвайте. Легнете си и ментално започнете да се готвите непосредствено за Коледните промоции.

Лъв: Пазарувайте с другари

Защо сте толкоз параноични? Няма потребност да сте звездата на компанията, лъвове. Не се колебайте да се съберете с тима и да осъществите по този начин чаканата инвазия на Черния петък. Все отново защо са приятелите?

Дева: Свършете нещо

Знаем, че работенето на ексклузивен труд е неприятно, само че всичко очи са вперени във вас в тези дни. За наслада, вие не харчите доста пари за шопинг, само че пък харесвате да се впускате в инициативи. А и постоянно има разновидността да изчакаме идната година!

Везни: Превърнете го в премеждие

Кой знае с какво се занимавате в тези дни. Освен това, кой споделя, че телецът е шопахоликът на зодиака? Явно не са виждали салдото на сметките ви след следващата покупка. Имате жанр, везни! Излезте на открито и защитете знака си на Черния петък.

Скорпион: Мислете за следствията

Съжаляваме, че би трябвало да ви напомним, само че имате да плащате сметки, скорпиони. Достатъчно е задоволително, а и към момента не сте почнали с извършването на покупки за Коледа. Ако се пречупите и решите да харчите, направете го по този начин, че да си коства!

Стрелец: Прекарайте време с половинката си!

Честит празник, стрелци! Готови ли сте да празнувате рождените дни? Направете проекти с половинката си, с цел да може тя да ви обкръжи с обич. А и кой знае, може тя да ви изведе на шопинг. Заслужавате го.

Козирог: Започвайте извършването на покупки за Коледа

Вие постоянно сте били виновни, козирози. Истината е, че имате много неща, за които да мислите по време на празничния сезон, започвайки с племенници, обичани и сътрудници на работа. Правете това, в което сте най-хубави.

Водолей: Направете нещо занимателно

Това беше една дълга година, нали? Ами, положителните вести са, че празниците ознаменуват точно края на тази година. Междувременно, не се колебайте да релаксирате и да му отпуснете края. Заслужихте си го, водолеи!

Риби: Предекорирайте своята къщичка

Домошари? Пълна луна ще огрява вашата цитадела, наречена дом. Така че евентуално няма да сте в въодушевление да работите, а забравихме ли да споменем, че идва Черния петък? Или действайте, или ще загубите!

Ако пък желаете да сте подготвени в точния момент с първите предложения, посетете ВИП етапа на Топ Шоп, с цел да получите първи предложенията им за Черния петък.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР