Готова съм да се омъжа пак, стига Илиян да ми

...
Готова съм да се омъжа пак, стига Илиян да ми
Коментари Харесай

Джулиана Гани: Готова съм за сватба!

Готова съм да се омъжа отново, стига Илиян да ми предложи. Това са думи на силиконката Джулиана Гани, написа в. "България през днешния ден ".

Седмица откакто публично се раздели с някогашния си брачен партньор Станимир Ташев, едрогърдата хубавица е подготвена още веднъж да влезе в тайнството на брака.

Гани не се забави и не рони ненужно сълзи за проваления си брак. Вместо това тя се впусна в бясно любовно премеждие с фитнес инструктора си Илиян Найденов. Красавицата разкри, че здравенякът към този момент й предложил да живеят дружно. Самата тя признава, че новият мъж до нея изцяло заслужава вниманието й и е доста по-стойностен от някогашния й брачен партньор.

Видимо двамата са на крилете на любовта. Преди дни влюбените отлетяха за испанския курорт Марбея, където се радват на трепетните моменти от новата си обич. Найденов е троент първенец на България по типичен културизъм и медалист на Балканския полуостров. Има издадена книга за хранителен режим и има личен фитнес център в Монтана. Според осведомени младежът е състоятелен и ще може да угажда на капризите на Гани.

Именно неналичието на пари бе повода Джулиана да постави завършек на взаимоотношенията си със брачна половинка си. Едрогърдата русокоска разкри, че по време на брака й, който устоя единствено 1 година, тя издържала финансово Станимир. "Той не изкарваше никакви пари, напълно аз го устоях. Този човек няма никакви цели и упоритости ", призна мадамата.

Бившият й обичан също не се изрече ласкаво за Гани. "Ще пристигна време и ще се осъзнае, само че когато ми почука на вратата, няма да има кой да й отвори ", безапелационен е Станимир.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР