Готов съм по всяко време да си тръгна, правил съм

...
Готов съм по всяко време да си тръгна, правил съм
Коментари Харесай

Борисов: Ще предложа вариант за оттегляне

" Готов съм когато и да е да си потегли, правил съм го, подготвен съм. И поради мен по никакъв метод не желая да има напрежение. Аз не съм Радев да се веселя, когато хората се бият по улиците и затварят кръстовища ", сподели министър председателят Бойко Борисов.

" Ако ние сме толкоз мощни и единни какъв е казусът да има служебно държавно управление. Ще предложа разновидности, в това число аз да си потегли и да продължи държавното управление ", сподели Борисов.

" Искам с моите сътрудници и другари да го обсъдим, да приказвам за всичко, което са създали ", посочи Борисов.

" Не искам страната да бъде разединена. Ние в никакъв случай не сме правили коалиция с Движение за права и свободи и в никакъв случай няма да вършим, безапелационен е Борисов. Няма да допуснем такива обединения ", сподели Борисов.

" Един ден повече не би трябвало да стоим в ръководство в случай че хората не ни желаят. Ще проведем доста диалози. А на тези, които приказват, единствено ще им припомня приемането на България в банковия съюз и еврозоната. Много ги ядосва олигарсите това. Няма да могат да банкрутират банки, няма да могат да се теглят пари кеш, по тази причина ще ми вършат компромати, само че както виждате това доста не ме тормози ", акцентира Борисов.

" Аз съм най-проверяваният политик в България през всичките тези години. Усещам напрежение в обществото поради желаното възприятие за правдивост. Единственото, което не сме създали да издигнем претендент за основен прокурор. Не моя автограф стои под указа на президента Радев за назначение на основен прокурор, а неговия. Аз 11 пъти поред дружно с вас съм печелил избори. Три пъти със служебно държавно управление. Последното беше на президента Радев. Нас не ни е боязън, само че не имаме вяра на Радев. Нямаме никакъв проблем със служебно държавно управление. Без служебно държавно управление не могат да се вземат заеми, в случай че стопанската система блокира. Не може да се афишира изключително състояние. Ако се открие ваксина, единствено Народно събрание може да ратифицира съглашение, с цел да се купи. Без Народно събрание няма да има държавен бюджет за 2021 година ", изброи Борисов.

" Много апелирам не отговаряйте на провокации. Те това целят. За това са пратени тук. Демократичните хора не вървят да плашат бебета и деца, а те това направиха пред къщата на Фандъкова, след това пристигнаха пред моята къща.

Нека да им забележим акъла на „ демократите”. Затвори, Белене, такава народна власт имахме и аз съм пострадал. Тези, които до болежка познати в този момент, неблагодарни хора, единият го правихме омбудсман, другият ни беше съдружен сътрудник. Дойде Христо Иванов подмолно в офиса на ГЕРБ да каже какъв брой ме обича. Георги Георгиев лежеше в централата на ГЕРБ, с цел да се срещне с мене. Това някак си го не помнят. Ние сме за единение на нацията, каквото и да ни коства като партия, тъй като предстоят толкоз тежки месеци ", сподели Борисов.

" Ако аз съм повода, отивам си незабавно. Моля, не се поддавайте на провокации ", добави още Борисов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР