Gotham Knights излиза точно след месец и почитателите на света

...
Gotham Knights излиза точно след месец и почитателите на света
Коментари Харесай

Едно изиграване на Gotham Knights няма да е достатъчно да видите цялото съдържание в играта

Gotham Knights излиза тъкмо след месец и феновете на света на Батман нямат самообладание да се допрян до последното премеждие на WB Games. Особено ще е забавно да се види по какъв начин се е справило студиото със основаването на едно премеждие от вселената на Човека-прилеп… без Човека-прилеп. Както знаете, историята в Gotham Knights стартира с това, че Готъм е осиротял, а в това време е изправен пред следващата опасност. Тук идва реда на „ фамилията “ на Батман – Момичето-прилеп, Нощното крило, Робин и Червената качулка. За да компенсират тази голяма загуба, WB Games ще би трябвало да предложат нещо в действителност особено и от скорошно изявление за Play Magazine с хора от студиото, става явен – най-малко ненапълно – забавен детайл от играта. Става дума за това, че едно изиграване на Gotham Knights няма да е задоволително, с цел да получите цялото налично наличие.

„ Няма да може да видите всичко от веднъж, тъй като вие ще получите толкоз доста неповторимо наличие, обвързвано с усещанията на героя по отношение на това, което се е случило и се случва “, изяснява Джоф Елинър, шеф на играта. Gotham Knights, която ще може да се играе напълно соло или в онлайн кооператив, ще ви разреши да превключвате сред другите персонажи след завръщането си в Белфрай.

„ От кинематографска позиция това е доста, в действителност доста мъчно. Структурно, вие получавате много сходна сцена, която като цяло съответствува с присъщите специфики за всеки воин, само че всеки от тях си има своя лична версия на това. И тъй като те се движат друго, приказват друго, имат разнообразни истории поотделно и в връзките си с другите персонажи ни разрешава да създадем сцената тъй че тя да е тяхната версия на това, което се случва. Ако играете с Момичето-прилеп, получавате нейната версия, в случай че играете с Робин – неговата. Някои от тях ще са доста сходни, само че ще имат едвам забележими разлики “.

Играта излиза на 25-ти идващия месец.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР