гостува на столичния с амбиция да спечели първите си точки

...
гостува на столичния с амбиция да спечели първите си точки
Коментари Харесай

Петко Петков: Ще опитаме най-после да вземем точки

гостува на столичния с упоритост да завоюва първите си точки в шампионата. Двубоят е през днешния ден от 21:00 ч., като любопитното е, че домакините са водени от легендата на Етър и досегашен основен управител на отбора. Наставникът на „ виолетовите” преди този момент води точно ЦСКА 1948. Столичният рефер Васимир Маруан Ел-Хатиб ще управлява срещата. Негови помощници са Иво Колев и Костадин Танчовски, а четвърти арбитър е Никола Попов също от София.

Добрата вест за етърци е, че карантината им бе вдигната и най-малко наличните футболисти упражняваха пълноценно през седмицата. Новото попълнение португалският външен халф Алдаир сигурно ще е в групата за мача.
„ Получихме позволение да упражняваме и водихме естествен подготвителен развой. За страдание загубихме още един състезател за мача – Огнянов си изкара червен картон. Така към този момент футболистите, на които не можем да разчитаме, са седем”, разяснява Петко Петков. Той ще разчита на същата група от предходния мач, допълнена с юноши, като вместо Огнянов ще вземе Алдаир.
„ Ясно е, че ще ни е тежко в този мач, само че не се отхвърляме и ще се опитаме най-сетне да вземем точки”, съобщи Петков. Той показа, че мачът за него не е по-особен, макар че е водил ЦСКА 1948, а и отборът към този момент се е трансформирал много. „ Много пъти съм бил в такава обстановка – през днешния ден си в един клуб, след това излизаш против него, в професионалния футбол е по този начин. В ЦСКА 1948 има много промени, привлякоха значително класни играчи. Ще подходим с нужния почит, само че никога не и страх”, добави Петко Петков.

На 1 октомври предстоят още веднъж проби за ковид за целия тим и в случай че те са негативни, отборът ще бъде доста по-пълен за идващото домакинство на. Продължава да се работи и по селекцията.
efbet Лига 7 кръг, петък 25 септември  ЦСКА 1948 21:00предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР