Гостите от Атлетик“ (Куклен) твърдят, че няколко човека, включително и

...
Гостите от Атлетик“ (Куклен) твърдят, че няколко човека, включително и
Коментари Харесай

Екшън на мач в Несебър, мутри биха футболисти

Гостите от „ Атлетик “ (Куклен) настояват, че няколко индивида, в това число и „ спонсора на Несебър “, са влезнали в съблекалнята и са ги пребили

Страшен екшън се е разиграл този следобяд на градския стадион в Несебър, научи Флагман.бг. Срещата от Югоизточната Трета лига сред ОФК „ Несебър “ и „ Атлетик “ (Куклен) e прекъсната на полувремето поради отхвърли на гостите да излязат за втората част.

Твърденията им са скандални – че на почивката, която приключи при резултат 0:0 няколко лица, измежду които и „ главният спонсор “ на ОФК Несебър (не се показва име, б.а.), са нахлули в съблекалнята и са почнали да се саморазправят с тях. Няколко момчета са съществено потърпевши, а един от футболистите на пловдивския отбор Виделен Сердарски е бил признат в болница и с 4 шева и аркада.

Срещата бе от основно значение за „ Несебър “, които се бяха устремили към първото място в групата. Ако дежурният пратеник Васко Петев от Хасково е описал случая обаче се чака тимът да бъде изхвърлен от групата.
 Виделен Сердарски е бил признат в болница и с 4 шева и аркада, фотография: Пловдив 24  Гостите настояват, че незнайни лица, с тип на мутри, са нахлули в съблекалнята и са ги налагали, фотография: Пловдив 24
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР