Гост на MSNBC в понеделник се вбеси от решението на

...
Гост на MSNBC в понеделник се вбеси от решението на
Коментари Харесай

Гост на MSNBC се разтопи заради съдията, който намали плащането на облигации на Тръмп от $454 милиона: `Частна система на правосъдие`

Гост на MSNBC в понеделник се вбеси от решението на съдиите за понижаване на облигациите на някогашния президент Тръмп заплащане по делото за гражданска машинация в Ню Йорк и твърди, че Тръмп има своя „ лична частна правосъдна система “.

Тристиан Снел, някогашен помощник-главен прокурор на Ню Йорк, беше запитан по време на „ Доклади на Хосе Диас-Баларт " за това по какъв начин би изглеждал процесът в правосъдна зала.

„ Нужно ли е въобще да питаме? Честно казано, това е толкоз вбесяващо, че даже не знам какво да върша. Дори не знам дали ме интересува какъв е процесът, до който стигат тези съдии.. Каквото и да е, има дефекти. Мога да ви кажа толкоз доста “, сподели Снел. „ Това е друг развой за този човек. Решихме той да получи собствен личен частен съд.

„ Той има частен аероплан “, продължи той. „ Той има частни клубове, в които живее Той в действителност е основал лична частна милиция, с цел да се опита да превземе Капитолия. Сега той получава своя лична сист...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР