Гост на Antiques Roadshow остана с червено лице, когато се

...
Гост на Antiques Roadshow остана с червено лице, когато се
Коментари Харесай

Гост на BBC Antiques Roadshow, унижен като „100-годишна“ ваза, се потвърждава като фалшива

Гост на Antiques Roadshow остана с алено лице, когато се появи, с цел да оценят предмет - единствено с цел да открият, че е фалшификат.

Зрителите, които гледаха последния епизод на дългогодишното шоу на BBC, гледаха през просото, до момента в който се свиваха над същинската история на една ваза, за която притежателят вярваше, че е на повече от 100 години. Последният епизод на шоуто беше сниман в Дери в Северна Ирландия и беше воден от Фиона Брус, към която се причислиха редица специалисти по антики, които бяха разполагаем, с цел да кажат на гостите какъв брой костват движимостите им.

Но злополука и разстройване сполетя един участник, когато откри, че керамичната ваза е подправена. По време на епизода специалистът Джон Сандън беше помолен да хвърли око на предмет и да даде приблизителна оценка на неговата стойност.

Гостът се появи в шоуто, като сподели, че е колекционер на керамика и е донесъл какво той счита, че е рядка ирландска керамика. Представяйки две люлякови вази в предаването, гостът изясни по какъв начин се е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР