Госпожа Радева сякаш нарочно хвърля кал върху лицето на съпруга

...
Госпожа Радева сякаш нарочно хвърля кал върху лицето на съпруга
Коментари Харесай

Телефоните В Президентството Пламнаха, Пиарите Се Хванаха За Главите! Деси Радева Го Направи, Вижте Снимки! Този Гаф Няма Равен

Госпожа Радева като че ли преднамерено хвърля тиня върху лицето на брачна половинка си, който има име на учтив и честен военачалник с непристойното си държание в обществените мрежи.

Първата дама вилнее злобно във Facebook, не се преценява с протоколните правила на държание по време на публични срещи, държи да е на първа линия и се употребява от държавни привилегии, неизвестно за какво са й причислени, предават от електронното издание retro.bg.

Така, че в ролята си на първа дама някогашната счетоводителка и пиарка безусловно унищожава облика на Румен Радев. Който желае да е президент на всички хора и да работи в интерес на народа, с цел да го избави от неправдите.

Рейтингът на президента тотално е срутен още на първата година от ръководството му точно поради държанието на амбициозната му брачна половинка.

Президентшата се закани на ония, които я подлагаха на критика за кичозния й тоалет, с който се появи на 3 март. Вместо да преглътне и да осъзнае грешката си Деси Радева атакува критиците си във фейсбук.

Тя си изпусна нервите в персоналния си профил като с поста си обиди електората. Да не приказваме за правописните неточности. Които да се надяваме, че е позволила от яд. Не инцидентно почитателите й я поучават да се научи на дипломация!

Ето какво написа Деси Радева!
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР