Господинът, който беше атакуван в Северна Македония, не е български

...
Господинът, който беше атакуван в Северна Македония, не е български
Коментари Харесай

Лорер за бития българин в РСМ: Той не е български гражданин. Страната ни трябва да защитава своите граждани

„ Господинът, който беше нападнат в Северна Македония, не е български жител. Той се дефинира като човек с българско съзнание. “ Това съобщи депутатът от Политическа партия Даниел Лорер във връзка грубо пребития Християн Пендиков.
По думите на Лорер страната ни би трябвало да пази на първо място своите жители. „ Единият от тези, които са го атакували, обаче е български жител. Защо не приказваме за него? Какво вършим за неговия надзор? ", съобщи още Лорер пред Нова телевизия.

По думите му до момента в който са били на власт в държавното управление „ Петков “, Румен Радев ги е съветвал да не се занимават с районен съд Македония. От партията на Кирил Петков обаче са убедили Европейски Съюз и Фрация да се изложат условията на България.
„ Въпросът се политизира. Нашият апел е напрежението да намалее и да стартира да работи дипломацията. Да дадем на РСМ време да откри дали това е закононарушение на омразата, което е немислимо “, добави Лорер. 

 

30 Яну 202367329 Яну 2023233527 Яну 2023228826 Яну 2023409022 Яну 2023498420 Яну 20234320Коментариforsvaret30 Яну 2023 9:16ч.
Всяка поява на Лорер усилва броя на антисемитите!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z30 Яну 2023 9:53ч.
Тамън така... Шалом да вземат да го покрият, че им вреди по всички параграфи!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Taka си е30 Яну 2023 9:58ч.
за жалост гнилото от всяка раса е на власт с цел да разделя хората. Но аз въпреки всичко не преравнявам обикновенния еврейн към тази зган. Обикновенните еврей са като нас гледат да си вадат прехраната и да си живеят живота а този вид е Глобалист а глобалистите са мислят за обособена част от човечеството. Еврейте са народ който ная доста е пострадъл от коронавирус террора на хора като него " еврейски глобалист. "
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мери30 Яну 2023 9:20ч.
И този не пропуща да изтърси някоя нелепост. Лаф да става!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Веска30 Яну 2023 9:23ч.
А този от по кое време е български жител и има ли и друго поданство?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Truman30 Яну 2023 9:26ч.
И от този чакаш да отбрани България или да я развива... ПОЗОР!!! НООООО тъкмо такива видове са едно към едно с он
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Truman30 Яну 2023 9:30ч.
Ta този тиоп лорер.. е тъкмо същото раково образувание като клоуна зеленски... сега България се развита по сюжета с украйна... една клика от към 5000 индивида е подготвена да затрие България в името на частните си ползи... на хората им се коства игра, само че нещата ескалират.. Прозореца на Овертон - първо каски, след това снаряди и шмайзери, след това химарс, след това танкове, след това самолети, след това ракети, най-после ХОРА на кило.. и май това ще е в действителност края... Не подценявайте думите на Путин - За какво ни е свят, в който я няма Русия!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати...30 Яну 2023 9:27ч.
Те, и хората в Донбас до скоро не бяха съветски жители, а украински, които режимът в Киев се опита да унищожи, само че въпреки всичко си бяха и си остават руснаци, та за това в този момент има война там... Русия пази народа си, нещо, което ние в никакъв случай няма да създадем, просто тъй като сме безродници и тъй като има не малко такива, като тоя пудел, Лорер!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Чичо30 Яну 2023 9:47ч.
Много прецизен коментар.Браво на създателя.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ъхъ30 Яну 2023 9:38ч.
За македонските българи да не се грижим, за безарабските да не се грижим, за банатските и украинските - също. По всичко наподобява, че сме страна, която изживява демографски гърмеж и нямаме потребност от спомагателни хора.Идат избори - опичайте си акъла за кого да не гласувате.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Helleborus30 Яну 2023 9:39ч.
Кръвта е над поданството, другарю, всички сме българи и единственото, което има смисъл да се работи е осветляването на закононарушението на комунистите за смяна на самосъзнанието, това е закононарушение против човечеството. А не да се легализират следствията на това закононарушение, посредством разграничение на българи от българи!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Госпожа Helleborus още веднъж е на равнище!30 Яну 2023 10:21ч.
" закононарушението на комунистите "... Бойко от младо момче е станало болшевик, долу комунистите!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Бог Иисус Христос е променял съзнанието30 Яну 2023 10:25ч.
на юдаистите в Израил, живял е в комуна със своите възпитаници, а тези които ти наричаш " комунисти " са почитатели на неговите врагове - децата на дявола, както ги е нарекъл Бог. Кога ще се дообразоваш и по кое време ще научиш разликата сред комунисти и сатанисти? Защото Първият болшевик е самият Бог, който безплатно основава света и индивида в него - без никаква благосъстоятелност, без пари, без злато, а последните са от дявола, от змията, която подлъга Адам и Ева да опитат неразрешения плод. Сатанистите са тези, които през днешния ден имат властта над хората на труда и всичко и желаят постоянно да имат властта над хората, и всичко на земята - желаят цялата земя за себе си, а хората на труда да са техни плебеи и да умрат. Такова нещо не е желал Първият болшевик на земята - Иисус Христос, единосъщ със Своя Отец. Точно противоположното - Той е починал за хората, с цел да им даде втори късмет за безконечен живот.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Един Българин пита30 Яну 2023 9:39ч.
Лорер " единствено " като български жител, българин ли е?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати тралала30 Яну 2023 9:47ч.
Всъщност, кой е българинът, пребитото момче или българският жител, или по квалификацията на Вацев - българянинът, Лорер?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z30 Яну 2023 9:51ч.
Той е повече български жител, от жителя Лорер!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съдейки по името ти30 Яну 2023 9:54ч.
То и ти не си българин, но предпочиташ да си " български жител ".
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Казусът30 Яну 2023 9:55ч.
Един български жител с небългарско съзнание приканва да не се грижим за един небългарски жител с българско съзнание.
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР