"Господин Сидеров изнесе достатъчно информация, но ще внеса още яснота.

...
"Господин Сидеров изнесе достатъчно информация, но ще внеса още яснота.
Коментари Харесай

Светлозар Лазаров със статистика за разкритите убийства в България


"Господин Сидеров изнесе задоволително информация, само че ще внеса още изясненост. Преди, при започване на демокрацията, всеки имаше компания, след това по този начин стана и с партиите. Ние си имаме водач, той е един и се е потвърдил. " Това съобщи в "Здравей, България " Светлозар Лазаров, народен координатор на политическа партия "Атака ".
"В момента аз съм народен координатор на партия "Атака ". Освен в страната, аз давам отговор и за връзката с външни структури. Хората не желаят да чуват изключително доста за партии. Аз реализирам контакти с цивилен сдружения предвид на това да съм по-близо до хората. Не знам за какво това се е разтълкувало като основаване на нов политически план ", сподели той.
"Знам за какво в действителност се е появила тази доктрина, само че няма да занимавам хората с това. "Обединени патриоти " е един план с доста капацитет, който би трябвало да бъде по-близо до гражданското общество. Трябва да работим в действителност за решение на техните проблеми. Това не значи, че не сме задоволени от настоящия план. Смятам, че той е резистентен ", сподели Лазаров.
"Раздор и противоречие има сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия и то поради Истанбулската спогодба, не сред патриотите. В Българска социалистическа партия има външен напън, то се вижда, а може би и в ГЕРБ, не знам ", сподели той.
"Вигенин сподели, че патриотите сме невежи и това е нашата мощ. Аз не се срамя, че не знам какво е "социален пол ", в случай че той знае, да изясни. Ние сме консервативни, нашата идеаология са религията и патриотизма ", съобщи Лазаров.
"95 убийства от които две не са разкрити. Едното допускам, че е на данъчния Стаменов, другото е на битова основа. Това е в действителност една впечатляваща статистика ", разяснява Лазаров.
Той проговори и за бутилката с ракия, която Сидеров е желал да сервира на Юнкер. "Дал е това, което видях в медиите, не знам за друго ", сподели той и пожела самичък да каже няколко думи за вота на съмнение: "Този избор е неплатежоспособен. Няма по какъв начин да се държи сметка за корупцията на държавно управление от няколко месеца. Това е избор срещу ГЕРБ от Българска социалистическа партия и подобен от Движение за права и свободи към "Обединени патриоти ".

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР