Господ да те накаже! Бял ден да не видиш, убиец

...
Господ да те накаже! Бял ден да не видиш, убиец
Коментари Харесай

Наркоман, заклал мъж и жена: Гордея се с постъпката си!

" Господ да те накаже! Бял ден да не видиш, палач замърсен! " Тези крясъци на простреляни от 31-годишния Иван Николов дами се разнесоха в залата на пловдивския апелативен съд. Пазарджиклията желае да му бъде понижена 25-годишната присъда за двойното расистко ликвидиране. На 5 ноември м.г. той нахлу през нощта в къщата на Асен и Василка Илиеви в Пазарджик и ги закла с кухненски нож по изключително нечовечен метод, написа 24 часа .

``
реклама

На идващия ден сграбчи ловна пушка и простреля на улицата в краката Ася Йорданова и Теменужка Бързакова. Именно те изригнаха в правосъдната зала, когато Николов съобщи, че съжалява. " Доживотен затвор за теб! ", крещяха потърпевшите.Адвокатът на килъра пледира наказването му да бъде понижено на 22 година " Става дума за младеж. Целта е да се поправи ", посочи отбраната. Това разгневи околните на жертвите и потърпевшите. Техните юристи пледираха присъдата да му бъде повишена на 30 година

Според тях първоинстанционният състав в Пазарджик е дал два пъти бонус на килъра. Веднъж, че не му е постановил доживотна присъда, и повторно, че наказването е единствено 25 година Те акцентираха, че Николов има 7 присъди най-вече за грабежи. При разпитите обвиненият е декларирал: " Исках да се върна, да отрежа главата и да я изнеса на улицата. Съжалявам за хората, които убих, само че се гордея с постъпката си. Исках да подвигна народа на въстание против ромите ".Според отбраната на Николов първичната експертиза сочи, че той има хероинова взаимозависимост и психотравма за това, че майка му е умряла, когато е бил 6-годишен. В момента на осъществяване на закононарушението бил на метадонова стратегия.

" Ако излезе от пандиза, не знаем по какъв начин ще живеем. Само като го забележим и се разтреперваме ", обявиха Ася Йорданова и Теменужка Бързакова. Те описаха, че Николов ги прострелял с въздушна пушка на улицата ден след двойното ликвидиране.

На 5 ноември м.г. Иван бил самичък в жилището, в който живее с татко си. Около 20,30 часа се надрусал крепко с хероин. Пуснал си мощно музика. Песента " Няма такава страна " го превъзбудила и той сграбчил кухненски нож. Насочил съм към къщите на ул. " Дунав, където живеят роми. В първото жилище не разкрил никой. Това го вбесило и той нахлул в къщата на Асен и Василка Илиеви. Нанесъл 14 удара с нож в гърба, корема, челото и крайниците на 77-годишния мъж.

После налетял на дамата, която умъртвил с 9 прободни рани в гърба и шията. На идващия ден решил, че би трябвало да вдигне хората на гражданска война. Стрелял с пушката по две дами. На въпрос за какво го направи, дал отговор: " Ей по този начин. Исках да умъртвявам роми ".Пловдивският апелативен съд ще се произнесе в 30-дневен период.

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР