Горя мерцедесът на сина на преподавателя в закрития Учителски институт

...
Горя мерцедесът на сина на преподавателя в закрития Учителски институт
Коментари Харесай

Мистериозен среднощен огнен ад в Дупница СНИМКИ

Горя мерцедесът на сина на преподавателя в закрития Учителски институт и някогашен ръководител на Общински съвет – Дупница Михаил Панчев – Мартин. Това оповестява struma.bg.



Возилото било паркирано на пътното платно пред блока, в който живее Мартин Панчев, наоколо до остарялата автогара в Дупница. Мерцедесът горящ към 4 часа на разсъмване в събота.

Таксиметрови водачи, които били на пиацата в този миг, видели, че гори автомобил, и позвънили на тел. 112. Чули се няколко гърмежа от пукането на гумите от високата температура, което събудило част от живеещите в блока.

За минути дошъл пожарен автомобил, само че огнеборците не съумели да спасят автомобила, от него са останали единствено ламарини.

На място са пристигнали и криминалисти, които са изразили подозрение, че палежът е тенденциозен. Около автомобила се усещал аромат на нафта, а автомобилът е на бензин, това предиздвикало криминалистите да заподозрат, че евентуално мерцедесът е бил залят с нафта и му е драсната клечката.

Дали това е по този начин, ще би трябвало да се откри от извършващите се следствени дейности.

Съседите на Мартин Панчев не знаеха с какво се занимава, само че обявиха, че е безжалостен почитател на ФК “Марек” и непрестанно върви по мачове с агитки. Те го дефинираха като добър комшия и бяха сюрпризирани от случилото се.

Наематели на магазини на ул. “Хан Крум”, където е бил паркиран автомобилът на Мартин Панчев, разясниха, че в региона стават кавги за паркоместа. При градежа на блока по времето на соца не са планувани паркинги за живеещите там и те паркират пред блока, само че неведнъж местата са заети от други хора, които имат работа в този регион, и се стига до кавги.

Наскоро са били счупени чистачките на автомобила на една от магазинерките, която направила забележка на мъж, който паркирал автомобила си на “нейното” място.

Малко след огнения случай изгорелият мерцедес е вдигнат и откаран за скрап.

Докато криминалисти правиха оглед на мястото на опожарения автомобил, двама младежи, пътуващи с първокласно БМВ, се забиха в жилищен блок на прилежащата улица. Шофьорът и спътникът му бяха арестувани за няколко часа в РУП – Дупница, след което са пуснати на независимост.


БМВ с двама младежи вътре се заби в жилищен блок
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР