Горските са изградили оградата срещу дивите свине в Северна България

...
Горските са изградили оградата срещу дивите свине в Северна България
Коментари Харесай

Оградата срещу дивите свине изградена на завишени цени?

Горските са построили оградата против дивите прасета в Северна България на повишени цени, а компания, близка до шефа на Агенцията по горите Григор Гогов, доставяла част от материалите за оборудването. Това настояват хора от дърводобивния отрасъл пред Нова телевизия.

Парите за доставката на колове за оградата идват от Агенцията по горите и нейните поделения. Доставчик е компанията " Ес Ем Джи енд Ко " –  завод за фурнири в Попово с шеф Милчо. След сигнал за злоупотреби с дървесина предходната година въпросният мъж призна пред скритата камера на Нова телевизия, че е подставено лице на шефа на организацията Гогов, брачната половинка му Наташа и сина му Георги.
Информация за връзката сред шефа на Агенцията по горите, оградата от над 50 000 кола и компанията на Милчо изнесоха дърводобивни компании. Според отговора на организацията цената на един брой прът за оградата е била 3,25 лева, а междинната цена за такива колове - 1,40 лева
Милчо признава, че е доставял колове за оградата, само че не помни на кого. Според Гогов пък цените за оградата не са повишени.
Инспекторатът ще излезе с данни от почналата инспекция по сигналите, а по-късно ще съобщи данните от нея на Комисията за спор на ползи.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР