Горски служители установиха , в момент на незаконна сеч в

...
Горски служители установиха , в момент на незаконна сеч в
Коментари Харесай

Горски служители заловиха бракониери на дърва

Горски чиновници откриха, в миг на противозаконна сеч в землището на с. Изворово, общ. Антоново.
Нарушението е установено по-рано през днешния ден при акция на чиновници на Държавно горско стопанство – Омуртаг и Регионална дирекция по горите – Шумен.
 Законно е - даже публично хиляди кубици дървесина биват в действителност нелегално изсечени Законно е - даже публично хиляди кубици дървесина биват в действителност нелегално изсечени
Има 33 пъти повече противозаконна сеч от публично оповестеното като годишни данни от земеделския министър Десислава Танева – за 2019 год...
По време на обход на горската територия, екип на стопанството открива четирима извършители, в миг на осъществяване на противозаконна сеч в землището на с. Изворово. При появяването на проверяващите, бракониерите се разбягват като чиновниците по горите съумели да задържат един от тях.
При оглед на мястото на нарушаването, проверяващите установяват нелегално отсечени 41 дървета, цер, клен, липа и явен, без позволение за сеч и без контролна горска марка. Горските чиновници на РДГ Шумен са съставили констативен протокол. в размер на към 20 куб. м. е арестувана.
Незабавно са известени органите на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи, които са подхванали дейности за търсене и задържане на останалите извършители.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР