Горски служител от Севлиево е с тежки наранявания, след нападение

...
Горски служител от Севлиево е с тежки наранявания, след нападение
Коментари Харесай

Пребиха двама горски служители в Севлиево по време на дежурство

Горски чиновник от Севлиево е с тежки пострадвания, след нахлуване и побой по време на инспекция. Той и сътрудника му спрели два камиона с дървесина на локална компания и открили, че се движат с непозволено издадени транспортни билети. По думите им - това предизвикало експанзията от страна на притежателя на компанията, съобщи Българска национална телевизия. 

Нападението се случило в центъра на севлиевското село Стоките. Атанас Йотов и негов сътрудник спрели по сигнал камиона, претрупан с дървесина. Минути по-късно получили нов сигнал за втори камион на компанията, тръгнал по същия маршрут. На място пристигнали притежателят на компанията и неговата брачна половинка. Жената дръпнала от ръцете на проверяващия непозволено издадения превозен билет и го скъсала, а мъжът й нападнал горския.

" Първите му удари бяха в региона на устните и ляво око. Вече откакто освободих ръцете си, стартирам да пробвам да се вардя, само че ударите не спираха. Много мощна експанзия, дори на няколко пъти го отклонявам, той отново атакуваше. Изрично ме предизвести, че в случай че подам тъжба, че ще ме открие у дома, ще ми счупи краката, ще ми отнеме живота ", описа инж. Атанас Йотов - началникк Главно следствено управление (на МВР) при ДЛС " Росица " в Севлиево.

След подадени два сигнала на тел. 112 на място дошъл екип на полицията, а потърпевшият чиновник е настанен в болничното заведение с голям брой пострадвания по лицето и главата.

" Всяка година имаме по два, три, пет случая, в това число с оръжие, доста пъти нелегално. На процедура при всяка една инспекция, която вършим на сходни камиони ", споделя още Йотов.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР