Горски пожари засега не се задават, дъждовете няма да спрат

...
Горски пожари засега не се задават, дъждовете няма да спрат
Коментари Харесай

Проф. Рачев: Дъждът няма да спре изведнъж

Горски пожари към този момент не се задават, дъждовете няма да спрат внезапно, предвижда проф. Георги Рачев пред БТВ Очаква се дъждът да спре първите две седмици на юли.
Прочетете още
Заради Средиземноморието се образуват комплицирани атмосферни ситуации, по този начин да вземем за пример, до момента в който на изток имаше суша, през вчерашния ден валя.

По-хладен въздух ще нахлуе в България и се чакат летен вид превалявания, споделя проф. Рачев. А температурите в Западна Европа се възстановиха.

Джулая посрещаме с високи температури, сигурен е той. Но или ще вали, или няма да вали, счита той, като не може да се каже сигурно за толкоз време напред.

Западна България ще е топло с превалявания. На южното Черноморие се чака хубаво време, единствено в четвъртък ще има гръмотевици. " Сега би трябвало да се гребе с цялостни шепи от морето ", сподели проф. Рачев. 23-24 градуса е температурата на водата и навлизаме в най-топлия и летен месец от годината.

Докато в Средиземноморието е ниското атмосферно налягане, се чакат да се развиват и огромни превалявания, само че въпреки всичко вървим към усмиряване на времето. Обикновено след 15-и е топлото безметежно време.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР