Горна Оряховица. Ако на 26 май пробуждане не се случи,

...
Горна Оряховица. Ако на 26 май пробуждане не се случи,
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Велизар Енчев, „БСП за България“: Ако на 26 май пробуждане не се случи, трябва да се сърдим на самите себе си

Горна Оряховица. Ако на 26 май събуждане не се случи, би трябвало да се сърдим на самите себе си. Тези избори са избор на съмнение против цялото държавно управление на ГЕРБ и „ Обединените патриоти “. Излезте и гласувайте!. С тези думи кандитатът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България “ Велизар Енчев прикани членовете на пенсионерски клуб „ Филип Тотю “ в Горна Оряховица. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . Той акцентира, че изборите би трябвало да решат един съществен въпрос - за работещите небогати в България и да се сложи на европейско равнище въпросът за българските пенсионери.
„ Всички хора от третата възраст се интересуват от едно – по кое време ще се индексират пенсиите. Помните, че точно държавното управление на Българска социалистическа партия ги актуализира с 55-60% и тогава коледните добавки бяха на процедура 13-та пенсия от по 150 лв. за всички пенсионери. Днес се хвалят с 40 лв., които се дават единствено на някои. Затова желанието ни, когато дойдем на власт, е да актуализираме пенсиите “, сподели Велизар Енчев. " В предишния мандат на Народно събрание ние предложихме такава актуализация и тя беше отхвърлена поради съдружния сътрудник на ГЕРБ ", добави той и акцентира, че в естествена страна би следвало да се приказва не за преразпределяне, а за произвеждане. Енчев разгласи, че 10 пъти са намалели задграничните вложения поради политиката на настоящия режим.
Велизар Енчев се срещна и с жителите на град Златарица. Там той разяснява настоящия скандал с къщата в Барселона. „ 48 часа минаха от сезирането на основния прокурор за къщата в Барселона. Защо Цацаров не реагира? Моята прогноза е, че няма да каже нищо за този скандал най-малко до идната седмица, когато са завършили изборите. Затова е права Корнелия Нинова, че единствената борба на ГЕРБ е да остане на власт до избора на новия основен прокурор “, сподели Енчев.
„ Дори и в италианската мафия едноличната власт не е такава, каквато е в България. Днес имаме мафиотско ръководство, при което един център разпределя. Вижте какъв брой пъти Бойко Борисов влиза в Народното събрание и трансформира към този момент взети решения “, напомни Енчев.
Той съобщи, че опция има и това е мощен избор за „ Българска социалистическа партия за България “ с номер 18.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР