Гори съоръжение за съхранение на нефт в покрайнините на Воронеж,

...
Гори съоръжение за съхранение на нефт в покрайнините на Воронеж,
Коментари Харесай

След атака с руски хеликоптер пламна нефтена база край Воронеж

Гори оборудване за предпазване на петрол в покрайнините на Воронеж, на левия бряг на река Воронеж, като над него се издига гъст черен пушек, заяви локален гражданин пред " Файненшъл таймс ", предоставяйки фотоси и видеоклипове от случая.

Друг гражданин на региона даде на финансово издание видео на хеликоптер, минаващ непосредствено над дома й, и сподели, че е чула мощна детонация незабавно по-късно.

Във видео, популяризирано в съветските канали на Telegram, може да се види хеликоптер, който минава над нефтеното находище тъкмо преди да избухне пожарът, и глас, който споделя: " Току-що имаше детонация ".

Предполага се, че съветските въоръжени сили са изпратили хеликоптери, с цел да ударят петролно вместилище във Воронеж в опит да предотвратят бързото нахлуване на войските на групата " Вагнер ".

Видео, оповестено в обществените медии, наподобява демонстрира удар от съветски атакуващ хеликоптер Камов Ка-52 " Алигатор " благодарение на ракети въздух-земя, последван от огромен пожар в петролно оборудване, като пламъците доближават десетки метри във въздуха.

Местни източници оповестяват, че бойците на Вагнер са се пробвали да завладяват петролното хранилище, с цел да доставят своите конвои с гориво.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР