Горещо започва юли за пловдивските пожарникари. Жегата е разпалила повече

...
Горещо започва юли за пловдивските пожарникари. Жегата е разпалила повече
Коментари Харесай

В МОМЕНТА В БЪЛГАРИЯ СЕ СЛУЧВА НЕЩО УЖАСЯВАЩО! ПЛОВДИВСКО ПЛАМНА, ОГНЕН КОШМАР

Горещо стартира юли за пловдивските пожарникари. Жегата е разпалила повече от 25 пожара в района, оповестиха от противопожарната работа в регионалния град, оповестява NOVA.
Горя заведение за бързо хранене в центъра на село Радиново. 65-годишен мъж и неговият 41- годишен наследник се пробвали да гасят огъня до идването на огнеборците, само че се надишали с токсичните пари и пушек. Наложило се да им се окаже здравна помощ. Огънят тръгнал от кухнята, а най- евентуалната причина е късо съединяване. Унищожени са мебели и към 100 кв. м стени са опушени. Сградата и близкия заслон са избавени от огнеборците.

Огнеборци от Първомай са гасили и бали с фураж в землището на село Искра. С бързата си реакция обаче са съумели да спасят 55 декара със аграрни посеви и над 40 бали.

Сигнал за пламнал покрив на помощна сграда в Калояново подвигна по паника огнеборците и от Хисаря. Малко след 21 часа нощес притежател на парцел потърсил профилирана помощ, откакто пламнала ектрическа скара. Огънят бързо обхванал дървена структура, само че защото наоколо се намирала сграда със складирани кожи на рула, лепила и дърва, се наложило предислоциране на пожарни коли от Пловдив. Щетите са имуществени, а полицията в Хисаря ще прецизира аргументите за произшествието.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР